Followers

Tuesday, September 22, 2015

Babysitting...

Salam guys...
Happy school holiday.
Well, we're not going anywhere for now.
But my 24/7 is now full again with Young-Lady around.
Rindu...rindu jgk.
Tapi bila dh jumpa...gaduh aje lah keje we all.
Kids! Harta dunia akhirat.
Fight as much as we want but we will always be one.
Sincerely...your Ummi.  ^_^

Finally, I have a roomate again. Yaayyy!!!




Seriously, letih sebenarnya melayan cik kak sorang tu. It really helps when her cousin is there to play with. Sigh!

While Young-Man will always treasure his time with sleep. Bangun paling lama pun around 15mins je then dah ngantuk balik. Ha ha ha

How contra they are aite?
Still I love 'em both equally. Mmuah!


3 comments:

ANIM said...

laaa...prang kluang juga ke..
cantiknya rumah RR:))

LYAfrina said...

lama jugak x sampai sini..
harap2 sihat n baik2 aje..

syoknya ank2 main belon sabun..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)