Followers

Sunday, December 1, 2013

my LAZY mode is ON!

Lamanya tak menulis aihhhh!
I sangat busy with my new 'bored' activity actually.
Sejak ada huge cupboard, manjang berkemas aje lah tak berenti.
Macam2 nak kena transfer ke cupboard baru.
Leceh rupanya nak pilih2 item yang masih nak digunakan with those yang dah jarang sangat guna.
Then bila dah penat I pun dah tak kuasa nak tunjuk bakat menulis I kat sini. ~mata keatas!
Plus we're still workin on one big deal yang memerlukan we all memberi tumpuan penuh to da matter.
Pulak tu ada new addiction in my interest since few weeks ago, asyik lah bergaduh dgn Young-Lady sbb berebut iPad.
So, hands up...I surrender, tak mampu nak pandang pc pun after 10pm now ni.
I wonder when will my routine will be normal again. T__T

I still cook for my family with simple menu and in rotation. so memang tak worth it dah they all nak pose everyday. it's all da same like the previous dat I did before.

but sumtimes tapau jugak when they feel like having something I couldn't make for them. ~nanges!

dine out tu wajib bila time berjimba2. yeah...there'll be no other place than Johnny's. dis is sooooo predictable if I let my other half yang decide. ~sigh!

2 movie-night-out for Young-Lady. we watched Thor and Frozen. I tell you wut, we enjoyed both of them. tak rugi tengok.

my baking addiction memang tak pernah stop lah khenn. despite my common sweet and savory food dat I never missed in my kitchen (muffin, cookies, bread, shepherd's pie) I also tried my hand on plain baked cheesecake with choc ganache and congo bars. both were a hit to my family. glad they love it. 

I also did some photoshoot with my colleagues at our organization Customer's Day. sampai dua sesi I buat. semuanya kena paksa with them okeyh! feeling2 artist tak menahan. wahhh gitew! kih kih kih

and one of da MAIN reason why I dah jarang jenguk my blog is because of a game call Sorority Life. Young-Lady downloaded it last month but she don't know how to play it well, so I help her out lah. who knows it would be so addictive? now dat da real reasin is revealed...I takdelah rasa bersalah sangat updating my entry once a week. eh? hak hak hak.

Wutever it is, I tak akan abandon my blog.
Cuma mungkin it won't be as lively as it used to.
Will be lively again bila I dah rajin balik lah kot.
Nak datang mood rajin tu tak tau lah pulak bila. 
So yeah, biarlah masa yg menentukan (ayat novel apakah?) ~pitam!


4 comments:

IndaMarya said...

life goes on..kdg2 sibuk kdg2 free..and boring.yg penting jgn biar masa berlalu without filling it with something worthwhile.Anyway gmbar tu semua showed how happy u are.cheerful gitu..he he

Ratu Hatiku said...

apapun gambar tu cantik sgt! Nmpk ceria gtu.. :D

ummiross said...

hasil dari baking addiction tu yang tak menahan tu, terliur abih, nampak sedap amat!.
Yelah..gambar tu cantik, semua nampak happy.

hainom OKje said...

Ohhh anak bongsu mmg addiction dgn Johnny...tak pernah jemu...kita ni suka gaklah tapi kalau dah selalu...emmmm