Followers

Monday, December 16, 2013

lets get on with da bling-bling!

Today is very tiring.
Last weekend balik Kluang lagi.
We only got home last night at almost midningt.
I tak larat dah nak kemas apa2 yang patut before sleep.
So tadi, balik aje keje I need to do lots of house chore.
Baju yang basuh hari Jumaat lepas tak berlipat.
Toilet dah almost 2 weeks I tak sental.
Our luggage pun I biarkan aje semalam tak sempat nak clear kan.
So hari ni I dengan Husbeast together2 did everything till done.
Dinner pun simple2 aje since I don't have much energy left to run around my kitchen as usual.
But I'm glad everything is settled.
A good night sleep will be nice after dis. ~dreamy!

back in Kluang, I was working on my project dat takes forever to finish. Young-Lady manjang excited nak menolong aje. Kalau elok jadinye takpelah. been working on dis for months!!! ~sigh.

I bling my phone since my teen age lagi. errr 20++ tu still teenager kan? huk huk. selalunya I kirim da crystal from my Aunt yg dulu menetap di Australia since susah nak cari kat Malaysia time tu. kalau ada pun...very pricey!

da finished product. kali ni I kirim da crystal from my cousin yang study at Japan. trust me, they are way cheaper kalau nak dibandingkan dengan beli from da local store here. sengsara sungguh I rasa nak glue them nicely on da phone cover. dah lama tak buat...stiff! but I'm happy with my own design. just nak pakai sendiri, boleh la. but if its for sale...low standard okeyh! sendiri tengok pun segan. hak hak hak.

lauk dinner we all yang simple sangat2! telur masak masam manis with potato and chicken sausage. ini ajelah yang I masak...takde yg lain. penat katanya. kih kih kih.

Now dat I got my phone all bling up, takdelah susah sgt nak cari pagi2.
Since it will shine a bit even in very damp light...there'll be no reason for me to accuse Young-Lady for hiding it sumwhere.
Sedangkan kadang2 phone tu sebelah kepala aje uollsss. ~pitam!


2 comments:

ummiross said...

Kreatifnya, cantik jadi telefon tu RR.

Laura Azura Zainal said...

Cukup kreatif. Dan rajin. Kalau I mmg I upah je.