Followers

Thursday, October 10, 2013

Thank you so much atok! ^__^

Seronok lah Young-Lady hari ni duduk dengan atok and nenek.
My Pil siap datang umah pagi2 to fetch her.
With her around, atok dgn nenek memang tak sunyi langsung coz she will babble non stop about everything.
Itu yang buat my PIL rindu aje kat cik kak sorang tu.
If we didn't visit them for a week aje pun they will call and ask when will we come.
It's definitely not me and Husbeast yang they all tunggu2.
But dat chippery lil' missy. ~haih!

I suka actually bila Young-Lady spend her time with atok and nenek.
Wut I don't like about it is they tend to give her all dat she want.
Macam hari ni, I dapat tau ada budak kecik tu excited nampak basikal kat Giant time my PIL bawak dia beli barang dapur.
Atok pulak dengan tak banyak cakap pegi belikan. ~arrgghh!
Dat's da thing yang buatkan I hesitate nak bagi dia tinggal with atok and nenek.
Apa aje yang dia teringin will be fulfilled by them instantly or at least ASAP. ~pengsan!
If not because of dis, everyday atok dia nak amik pun I bagi.


tapi kalau tak bagi, I takut my PIL kecik hati. I bukan apa, seboleh2 tak nak menyusahkan they all. I kan menantu sejati (mata keatas!)

thanks atok for da lovely gift. Husbeast nak bayar balik tadi, but he insist to give it as a present for his granddaughter. Young-Lady HARUSSS dengar kata atok and nenek after dis.

da proud owner! sejak sampai umah sampai ke malam dia dok wheely her bicycle around da hall. her pink scooter yang disayang2 dulu dia dah tak pandang okeyh! ~nanges!

and sumone tuntut his seabass today. dah lama I teringin nak buat siakap stim ni. tapi Husbeast manjang tak mau. but today, I persuade dia habis2 sampai dia tak larat nak say NO to it. sangat happy okeyh! dapatlah I bagi job to my microwave oven. kalau tak asyek duk reheat...defrost...dua benda tu je yang dia buat. kali ni kita bagi dia steam da seabass with lemon. barulah kelasss! kih kih kih

I couldn't wait to let her go to school next year.
So dat she'll be more about learning than playing.
It's about time for you to measure your self-efficiency sweety.


1 comment:

Izzah Azizah said...

kasih sayang atok dgn nenek memang lain mcm sikit, kalah parents sendiri. hehe