Followers

Tuesday, October 22, 2013

It should be Food Network night!

Eeeeeeee! Geramnya I with sumone who shall remain nameless ni.
Dah la almost everyday will NOT be my day when it comes to everything.
Biasanya I mesti kena mengalah with other peeps in da house.
Tak kisah lah regarding with anything pun, I'll be da one who have to be 'don't mind' with their choices.
But tonight...TONIGHT is my night! Sepatutnya lah. ~pfft!
From 8 till 10 da remote should be mine and da channel should be 727 da whole night.
Tapi ada sumone yang sangat bijak tu boleh pulak main tukar2 channel.
Until he pressed da button of channel 616.
And dat is da channel of Cartoon Network...ARRRGGGHHHH!!!

Yup, predictable. I lost! And it s***s big time. ~nanges!
So there goes my 'Chopped' and 'Food Network Star'.
I cuma dapat tengok 'Restaurant Impossible' aje at 8 pm tadi.
Sendu sungguh I rasa coz dis week, there won't be 'my night' at all.
Nak marah anak, it's caused by her father.
Nak marah her father, trust me...it's useless coz da game is over afterall.
I will still be da loser and there's nothing he could do to change it.
Nasib baik hari ini I tak payah masak so kuranglah sikit panas hati I ni.
Kalau tak, alamat tak dinner la they all coz da mother of da house is in sulking mood. 
And it's gonna take hours to cool her down. ~grrrr!!!

dekat office I ada staf jual vitagen. so I yang tamak ni beli lah sampai tiga pack sebab hantu vitagen bertingkek2 kat umah tu. senang keje tak payah nak terjah Jusco. hu hu hu

and dis week I dah tak keluar breakfast. I bawak bekal tau uolllsss! coz tiba2 terasa rugi bangun pagi2 just siapkan bekal Young-Lady aje. why not I pun bawak bekal khenn? so since yesterday I dah start berjimat cermat. mintak2 lah it won't be just warm warm chicken droppings aje. (marah cikgu BI kalau baca ni) kih kih kih.

and dis is our dinner tonight. sponsored by my sister. sungguh2 dia nak try nasi lemak at da front of our housing. okay la, and cheap too! but da sambal...super spicy! berasap telinga I tell youuuu. hak hak hak.


2 comments:

Ratu Hatiku said...

mmg x suka bila tgh tgk cter kita tiba2 ada gangguan uhuhu...
Wah btol byk borong vitagen ya.. :)

IndaMarya said...

vitagen I tak pernah rasa walau pun anak2 cucu semua suka...I tetap suka kopi and teh( minuman org wrga emas) hehe.
Sulking2 pun tk pa makanan trhidang kan?

bertuah cik abe and yg lady.