Followers

Wednesday, October 30, 2013

an awesome English Course

I have an english course today and it will be held for two days.
So one more day to go tomorrow.
Da course is about 'Improving English at Da Workplace'.
Sebenarnya I menggantikan my senior staff yang sepatutnya attend dis course.
Sebab dia nak bercuti today, dia paksa I gantikan tempat dia.
I accept it tanpa rela okeyh!
Tapi since orang dah mintak tolong sangat2, I terima jugaklah his offer.
And guess wut?
I'm glad I accept it coz da course is AWESOME!
Sangat best coz the other participants are so funny and da class jadi sangat happening.
I tak kisah kalau pun I kena attend any course like dis for a month tau. hak hak hak

  thanks a lot Cik Abu for switching place with me. I like it here.

 they're making da class alive with their jokes and funny thoughts. I sangat2 terhibur hari ni. happy sampai terbawak2 luar class. he he he

 these lovely girls are my table mates. masing2 kepala gonjeng. lagi2 budak specky comey lotey tu. rock oooooooo! sejak semalam lagi dah pesan suruh duduk dgn dia during da course. rock...rock jugak, tapi penakut. and the other girl tu pulak menggantikan the other staff of her unit yang tak dapat hadir. bila dah tiga2 duduk semeja...P E N G S A N! T__T

 we had some grouping activities. I sangat surprised all da participants langsung tak mengantuk even after 2pm. abaikan lah cik kak 'peace y'all' tu. kat mana2 gambar pun dia mesti ada. puas I tapis okeyh! kih kih kih

semua gambar Madam Salwa (our instructor) blur and ghosty. sebab dia tak reti duduk setempat khenn. I pulak didn't bring my cybershot. ini aje lah yang ada tapi pun sipi2 aje. once again...abaikan dat 'peace y'all' girl. belum pun setengah hari, all da guys dah sebok cakap she is my twin. nampaknya dah bertingkek2 twin yg I ada dekat ofis la ni. tak paham sungguh tang mana tah yang similarnya tu. -__-

 rabun okeyh! bila we all snap our pic together I tak nampak langsung any resemblance. dat girl is way prettier, dah macam budak bosnia I tengok. it makes me look way older lagi adalah. ~nanges!

I couldn't wait to attend da class again tomorrow.
I knew I'm gonna laugh da whole day like I did today. ~luvliness!


No comments: