Followers

Thursday, September 12, 2013

do you want my job?

I sangat penat dis few days.
Kesana kemari during office hours.
Without a doubt dis few days memang ramai la yang jadi artis dekat PSZ tu.
Kejar orang tu, kejar orang ni in order to get their signature.
Why? Coz next week ada Auditors nak datang menyinggah. T__T
Katanya lah, betul ke tidak I pun tak tau.
Tapi memang I tak berapa nak LIKE keje2 mengejar orang ni.
kalau setakat unit sebelah menyebelah aje I tak kisah sangat.
Ini nak kena turun naik tangga bagai, menapak sana sini, kehulu kehilir with green form yang I allergic sgt tu...fenat okeyh!
Bila lah I boleh duduk diam2 aje tenung PC ek? ~nanges!

sumtimes keje I macam kindy teacher gak. kena gunting2, tampal2. dah siap tampal, pegi cari owner plak nak serah and get his signature to proof he got the item. to be honest, keje ni leceh sangat pada I. apa nak buat, nasib badan. hu hu hu ~pengsan!

pagi ni I and my breakfast-mates tak keluar kemana2. I kena 'paksa-tak-rela' masak spaghetti meatball bolognese as our breakfast today. so pagi2 buta I bangun masak sampai handbag sendiri pun tertinggal time nak gi keje. kejam kan they all? T__T

tukang suruh. I supposed to cook it yesterday. tapi I terlupa. punyalah marah makcik ni. tengok la betapa bengisnye dia. I nak say NO pun takut. kih kih kih

tukang makan. they all ni makan lawa I pun tidak. tengok la mangkuk I, kosong khenn. I memang sopan okeyh. bagi they all makan puas2, I cuma jamah2 aje. sila percaya cakap I. hak hak hak

tukang habiskan. yang pakai baju hijau tu tau. yang baju hitam tu innocent! pasrah aje bawak balik tupperware kosong belum basuh. ha ha ha

then tadi sebab I dok ngadu penat and decided to make tonight as a 'leftover-night', ada yang makan rasa tak puas rupanya. so at 9pm Husbeast terus mengadap pc to make an online order for our 'additional dinner'. as you wish lah Yang. -__-

I ni mula2 aje macam tak berminat. when he asked me which pizza dat I want pun I suruh dia aje yang pilih coz I'm full. tapi bila benda dah depan mata, 3 slice okeyh masuk perut. full lah sangat! ~pitam!

I really wish I don't have to walk around PSZ anymore.
Lepas ni nak run Library Faculty System pulak.
Dis one memang I kena duduk berjam2 menggodek pc sampai mata juling tengok data.
Macam2 peel kan keje I ni.
Kemain multi tasking lagi jadi warga BPA youuuu. ~sigh! sigh! sigh!


2 comments:

Ratu Hatiku said...

Sabor jelah nak buat mcmana hihi..
wah bestnya spaghetti... bak sikit :D

Linda JB said...

ek eh ewwah..

err tp magie asam laksa tu tempting la...mcm mangidam sekali lg pulok..wahahaha