Followers

Monday, August 19, 2013

Lagi2 Raya!

Just when will I be 'rajin' again to write khenn?
Seriously, I have sumthing else in mind.
Counting days to be back to work is definitely not a very pleasant thing to think of.
I should listen to Husbeast and applied the unpaid leave for a year.
Or at least for da rest of da remaining days of dis year.
Skang dah tak senang duduk pulak nak naik keje balik. ~sigh!
But it's impossible for me to quit my job coz I love to work there.
The only place dat irritate me da most is 'my current office'.
There! I said it. ~aiyaiyaiyaiyaiiii!
So it would be stupid for me to quit just because I'm not really into my 'position' now.
Come on girl...another 4 years to go.
After dat bloody 4 stressful years, memanglah I akan apply to change unit. ~tariknapasdalamdalam! 
Sabaq naaaa...meh layan pictographic entry dulu. hak hak hak.








ni lah padahnya kalau ikut parents beraya. satu rumah aje dah berjam2. we all siap boleh posing at each and every corner of my uncle's house ni utk isi masa lapang. sampaikan dah penat posing pun my parents tak menunjukkan tanda2 nak balik. nak join...tak layan sgt citer org tua2 khenn (mata ke atas!). hadap aje lah gambar2 syok sendiri we all ni ye guys. kih kih kih. ~pengsan! 


5 comments:

Kesuma Angsana said...

MERIAHNYER RAYA !

IndaMarya said...

one true from the heart comment, among the three siblings you yg paling cute...ha ha.tk caya tengok balik..

ummiross said...

hehe..betul tu, bila ikut parents beraya, memang lama duduknya kat satu2 rumah tu,dulu2 ummi siap pesan kat mak, jangan lama2 sangat kat sesebuh rumah, kita ni boring menunggu, depa seronok je berbual2 hihi..

Ratu Hatiku said...

Cantik pic last sekali nie :)

LYAfrina said...

hihi..mmg g2 la.. sekali melekat berejam.. sama la cam family lya raya pertama tu..tawaf rmh mak/pak sedara..sekali melekat lama2 lak.. last2 lya pergi dulu sbb nk kjr ke family sblah husband lak