Followers

Monday, May 20, 2013

my cousin's wedding

Alamak! Lamanya I tinggal blog I ni.
Tak perasan rupanya my last entry was 6 days ago. tsk tsk tsk
Well, orang nak cuti tanpa gaji tak lama lagi khenn.
Busy menghabiskan tugas2 office so It won't be troublesome to my colleague nanti.
I won't be at peace kalau asyik dok terpikir file itu tak settle, file yang ini still pending, file di sinun tak lengkap.
So, It's better for me to get it done before I start bercuti.
I senang hati, they all pun taklah dok pening sana sini.
It's a win-win situation. ~like!

Last weekend pulak I busy with my big family event.
Bukan I punya event, it's my cousin's wedding.
But since I ni rapat with all my aunts, uncles and cousins...sama2 busy lah jadinya.
Plus, Husbeast rajin jugak tumpang rumah MakUda I ni time dia ada class dulu.
And dis is our favorite overnight-port kalau we all pergi bercuti ke luar Malaysia.
Kalau tak stay nanti, tuan rumah boleh merajuk okeyh!
Adik Ayah I ni memang dah banyak bantu we all...kalau tak attend kenduri cousin I tu memang tak patut. 

SATURDAY

-on our way to Bandar Kinrara-
 


-arrived at my MakUda's house at BK-





SUNDAY

-da Wedding Ceremony day-




 -at Dewan Perdana Felda, KL-







-our family members-

 




-after da NewlyWed change their uniform-




Itu lah aje yang I mampu buat for dis entry.
Nak bercerita, I tak berapa rajin. huk huk huk
Hope da sequence of these pics will tell you guys everything.
Dulu I dah pernah promote kedai MakUda and PakUda I ni.
Ni I promote lagi lah to you guys.
Kalau senang2 datang lah ke Bin Nurdin di Shah Alam.
Ada pelbagai kelengkapan haji & umrah plus fesyen2 muslimah yang terkini.
Whoever yang selalu tengok TV Al-Hijrah and dengar radio IKIM mesti familiar dgn Bin Nurdin sebab selalu keluar iklan.
Setiap hari Khamis ada kelas mengaji and ceramah agama dekat tingkat atas premis Bin Nurdin ni.
Sila lah datang untuk memeriahkan lagi majlis. 

  since MakUda I dah pencen, dia memang selalu lah ada kat kedai. kalau tak sebelum ni cousin2 I aje yang run Bin Nurdin tu. semua barangan adalah sangat berkualiti. memang tak rugi shopping kat situ. ^__^


4 comments:

IndaMarya said...

wah wah,meriahnya ..and u look beautiful as usual..dpt jmpa sana saudara tu yg paling best kan?

CeqGu said...

suka tengok rumah yang cantik iteww
hehe

CaDLyNN said...

penah p kedai bin nurdin tu...mcm2 ade..:)

Kesuma Angsana said...

wah mmg meriah majlisnyer