Followers

Wednesday, February 6, 2013

Wednesday ke? T__T

Today I letih, mata ni rasa berat sangat...letak mancis pun belum tentu boleh terbukak luas2.
Not because of work, or even house chores.
It's because of penyakit malas I dah datang balik.
Dulu pernah la I hadapi symptom2 pelik ni, biasanya time on da way to have my period.
Now, if it's not 2am yet, jgn harap lah mata ni nak tutup, duk terkebil dalam gelap. 
Padahal tido tu sumthing yg best! kan pelik tu. ~nanges!
Tutup lah semua lampu pun, I won't be able to snooze punyer.  T__T
Bila siang aje, hamek kau! ~punyelah lemau!

Like any other week, Wednesday is Husbeast sports day.
So I supposed not to cook for today. ~my off cooking day, remember?
But I got a pillow of gardenia bun yang dah nak expired.
So I made our dinner jugak lah...macam biasa, it would be so damn simple.
Maklumlah, awal2 lagi I dah dok tulis PENAT khenn? ~pitam!
But before Husbeast went for his outdoor activities.....
'Yang, perut ni dah nampak slim kan? I can definitely perform during da father's day.' with a raise of his eyebrow.
So???? !%$^*&@! = Pfffttt! ~oih!

 home made pizza out of gardenia bun. I campak ajelah apa yang ada kat fridge tu. nak dpt bahan lengkap memang takdelah since I didn't even plan to make dis. 

 since Husbeast will be having another activity later on (choiii!), he only had one piece aje. to maintain his perfomance katanya. ~sendu sunggoh!

7 comments:

||Sis aLeaSaRa|| said...

wah simple but look delicious!buka bakery,lah dear he2 ^^

ashra said...

saya pun jenis payah lelap.kdg da penat n ngantuk,tp x leh tdo

btol.memang leh nanges la kan.
hanya krn x le tdo.hehe

Nana said...

bila org lain tido, tapi kita pulak yang tak dpat nak tido..memang tensen...



Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah nampak sedap n menarik la

CeqGu said...

Hihihi....okla tu....at least dia mkn la jugak

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

malas2 pn jadi jgk pizza... hehehe
sedapppnya...huhuhu *lapar!

Kesuma Angsana said...

wah but it's look so delicious dear, nak sikit!