Followers

Friday, February 8, 2013

my lazy Friday

Wallah!!! Best nya I rasa coz today is Friday.
Nothing great happened today, so...I got nothing to babble about.
It's just dat dis weekend might be my busiest ever.
No plan of going anywhere coz da road must be really dense with vehicles.
It's Chinese New Year you guys, haruslaah khenn.
We are Malaysian, we celebrate every RAYA we have here.
Doesn't matter whose raya it belongs to, we will always celebrate it together. ~duhh!
Kita satu bangsa, satu negara...kita 1 Malaysia. ~Poyo! T__T

 bila Husbeast dah start order, I kenalah bukak kedai to prepare everything. lucky me he requested for some easy-to-cook dishes.

 kebab tu I tak modified langsung (malas! biasalah I), telur dadar plak I ganti dgn fried veges. kalau ikut tekak pakcik tu memanglah everything will minus da sayur. ~not a chance! hu hu

 but I'm so happy coz he was able to swallow dat peas + carrot. Young-Lady will always with her typical dish lah khenn.
overall, nice dinner and licin semuanya. ~I like!

8 comments:

IndaMarya said...

Hi sweet lady, I ni pulak suka pinggan u tu, mcm nice la pattern dia. and mcm biasa thniah dapt fulfill selera depa yg dok order tu he he..asal bahagia kan?

LYAfrina said...

slurp..slurppp..

semuanya sedap2,,, wah untung suami selalu leh mkn menu dr air tangan isteri ni.. lya biasa time weekend je sempat msk..iu pon jarang2.. lg2 kalo x sihat, lagi la..

hainom OKje said...

Wah rajinnya masak bini dia... senang gitu masak apa yg direquest tak yanh nak pikir menu!

★ aIsyaH ★ said...

nampak sgt menyelerakan la..serius..~ dah la xlunch agi ni..makin terliur dibuatnye~~hehe .. :)

Cik Yaya said...

wahhh pndainyer msk..
bnyk msk ye..ni yg buat hsbnd syg ni!hehe kene bljo ni..;p

Papa Mifz said...

salam kenal...

of coz lah licin nampak dari jauh nih pun sodap jer...:)

Remy hazza said...

best nyer...boleh order mcm2...he3...semuanya nampak sedap....

ashra said...

Hehe..kalu hubby yang request,kita lagi bertambah seronok nak masakkan....
Tiada yang lagi gembira,melainkan suami kita puji sedapnye makanan kita kan kan..tak kisah lah banyak mana die request,kita jadi semangat..hehe