Followers

Friday, February 22, 2013

mixed-up stories

Wanna know how Young-Lady spent her last weekend at my parent's?

 pagi dengan member2 Ucu

malam pulak dengan member2 Utha

I ni dia langsung tak pandang dah.
Mentang2 those girls tu semua cantik2 belaka khenn?
I dia tolak tepi. ~sabo aje lah.
Sampaikan everything pun nak buat together with all of them.
Nak makan sama2, nak main sama2, nak tengok tv sama2, nak mandi pun sama2. 
Tapi bila time tido, eh pandai pulak dia cari I.  T__T
Well, sebab I aje yang boleh bagi dia susu.
Kalau tak...memang kirim salam aje lah.
Most likely she'll be sleeping with them too. ~bila la nak putus susu cik kak tu kan?

And I pulak, got an issue of my own now.
I feel fat and heavy. T__T
Sebok nak kuruskan badan coz it's getting plumper at each corner.
Each time Husbeast ask me for a hug, I jadi sgt phobia.
I became so insecure that he might be touching at those ugly bulges yang mencanak2 naik kat merata badan I. ~pengsan!
Although he would always say dat I look fine, I'm not gonna buy it.
Duhh! Girls will be girls aite?  -__-

 tapi masak tetaplah masak. cuma today's dishes were all so damn simple. I nak tayang pun segan. but since kalau I tak tayang my mailbox would be filled with envelopes tanya I tak masak ke today, dah tak cook for dinner ke, and so on...I tayang lah ye. and yupsie, semua ini upon of their request. I had to fry those omelette separately sebab Young-Lady tak nak ada topping. her father pulak tak nak takde topping. sesungguhnya Ummi amat memahami.  T__T

 I pulak suddenly teringin nak makan nasi panas with crumble egg. but mine is versi jawa. I goreng dgn bawang, cili padi and pour in lots of dark soy sauce. biasalah, I kan anak jawa. see those lime? tu kununnya could cut all da grease and calories from the egg lah kekdahnya. takut gemuk, tapi makan still makan. camno? ~pitam! 

  and my cheek tells it all. ~sigh sigh sigh (help!)

3 comments:

BUNDA a.k.a KN said...

assalam, salam ukhuwah dari BUNDA..

IndaMarya said...

Hi dear,mna ada gemuk.next time include head to toe photo so that I cn determine where is that extra fat he he. actually kita ja cncious lebih.semua pompuan pun sama kan? but precaution is good, we tk that extra care with our body.inyr case snce u breastfeed young lady it is also a way to check and balance that celulite..lemak pun tk brani nak dekat, cuma ada lah flesh2 manja gitu.tk mudarat pun kan? terus la menjaga kecantikan.Jgn tunggu dh lewat sgt.anyway its for him kan kan kan??

ashra said...

Hehe.....mmg cantik cantik pun terrmasuk u.. :)