Followers

Wednesday, February 27, 2013

I really need a break!

Tolong!!! I tak tau lah kenapa but I seems to be super busy at work.
And I don't like it!
Apa taknya, nak bukak laci untuk makan biskut pun tak sempat.
I penat, stress, and annoyed with each new task dat we have everyday in my department.
New servers, new software, new systems, and of course...lots and lots of new problems. ~tsk tsk tsk.
Sumtimes, I'm just not in da mood even to chat around with my workmates. T__T

Nak update my writing hut pun malas.
Coz I got nothing to brag about. hak hak hak
Nak brag pasal server baru? Bukan I punya pun.
Nak brag pasal software baru? It gave us quite a headache lagi ada la.
Nak brag about my bustle? Trust me, it's not sumthing dat I'm proud of. ~argghhh!
How would you feel when you're having a moment of getting da situation under control, and da next second...new problems occur.
I don't know about you guys but I feel like punching sumone in da face. Kih kih kih.

No matter wut, we still gotta do wut we gotta do.
Or else PSZ will be jammed on every corner, department we all jugak yang susah.
Phone will never stop ringing, emails will never stop coming, complaints will keep on flooding. ~sigh sigh sigh.
But we're in Bahagian Pembangunan Automasi need to handle all these with our sweetest smile.
Hypocrite? Eh tak lah!!! 
We all cuma amalkan Standard People Practice aje. #!@%$#&! ~aptb!

antara orang2 kuat BPA. my boss celebrated her dedicated staffs yang sentiasa ready with any circumstances dat might arise at any second. memang stress sampai nak makan pun muka serious. orang lain dapat makan free muka happy tapi we all... T__T

 with my other besties yang baru naik keje after gave birth to her third child. and ummm....she's also...errrr...my boss. hu hu
dah kenyang baru lah we all boleh senyum. dah kata memang suka makan khenn? ~nanges!
  
Psst! bila I nak pegi jalan2 rumah you all ni??? keje oh keje. 
Why la sungguh kejam dengan I?  T__T


2 comments:

||Sis aLeaSaRa|| said...

morning sis...owh kite pun ada kat situasi yg sama.smlm pyalah sibuk smpi kite terlepas nk solat asar kt ofce..hampeh tul bos ni.

sy br kje tmpt ni,acccount clerk sblm ni buat kje x update,filing berterabur,rekod dlm pc n log book serta dlm fail....semua tak tally,akhirnya sy yg baru msk jadi mangsa.

ms tgh nk belajar kje baru,ms nilah bos sibuk nk adjust tu,nk tkr sistem rekod yg lain,mau sy tak angin satu badan...hlg trs mood nk update blog huhu..sbr jelah!!!

ashra said...

Alahai..siannya.takpe..kadang mmg gitu.time bz,super bz.time takde keje,sampai ngantuk kita nunggu masa balik..hehe.ye ke?

Nanti balik umah have a good fest k