Followers

Thursday, January 3, 2013

Yes! time flies...

Today is Thursday aite? 
Whoaa! I guess time really flies so fast dis year, to me lah.
In no time we're goin to end da first week in da 1st month of 2013.
Esok dah Jumaat, pastu weekend which I couldn't wait to come by.
Memang tak sedar masa pantas berlalu.
Why is dat ek? Was it because I'm too busy with my work?
Or maybe because I simply mmg terlalu byk buang masa sampai tak sedar how much have I wasted in a day?
IT MUST BE because I'm too busy! ~Keh keh keh.

Today I memang byk keje coz it's time for me to close last year's and run da 2013 Library Of Congress thingy.
Punya lah banyak data dat I need to work on so I could get da specific amount of books yang dipinjam dan pulang by students of UTM for da whole faculties we have here.
Complicated to hear? Well, try to imagine how complicated for me to handle it. ~pitam!
But wut to do, dat's my job. 
I need to 'Aiyai Captain!' to everything yg memang tersenarai in my job scope.

Mood memang lah ke laut coz all da numbers buatkan I senoneng.
But because I still have an adult and a kid to be taken care of, I kena gagahkan diri to give my all at home.
At 4pm Husbeast texted me and asked whether I could cook for our dinner today.
Tak sampai hati I nak ckp yg I tak larat so, I just picked 'sure' as the answer.
Dalam hati rasa nak pengsan coz rasanya tak pernah habis kerja I ni.
But then when I see them enjoying da dishes dat I made...HAPPY!!!
Nothing could ever describe da joy dat I feel. ~priceless.

 dishes for our dinner. daging tu actually daging rendang pengantin my mum dapat last Sunday. dia bekalkan untuk we all bawa balik ke JB. but we all pulak bukan jenis yg makan rendang sangat (except when Raya lah). so I modified it into dendeng since Husbeast love dendeng daging so much. so, tak lah membazir. masih elok lagi ke? well, I have a habit putting da leftovers in the freezer. so, it won't be rotten dat fast.

asyik thin sliced potato je pun boring khenn? so I made Young-Lady fried cubed potato. walaupun secara logiknya it's da same thing, at least it looks differently. ~mata ke atas! 

Walaupun my dishes are all so simple and da kind of food yang memang I akan masak berulang2, ayat kena dramatic.
Barulah confident I nak tayang. Kih kih kih.
If not, it won't be looking so tasty. ~aiyaiyaiyaiyaiiiiii!  T__T

7 comments:

IndaMarya said...

air tngan mak tu yg mahal..trus la rajin memasak, nanti bila anak2 besar mreka tkkan lupa msakan kita.tk prcaya tunggu dn lihat..he he

ieda said...

masa x pernah menanti kita dik ..
kita yg sejak dari dulu mengejar masa huhuh

wahh sedap lauk2 dinner .. nak2 air tangan mak kan ..
hurmm kena belajar masak lah lepas nie ;)

hana hadi said...

hana nampak gambar ja.. hehe menyelerakan

Bui Junaidi said...

TERLIUR TENGOK MAKANAN..HUHU

Uncle Lee said...

Hi Red Rose, Time does fly, so make the most of it....
Our life today is not a dress rehearsal, we only get to play one round.
Live your life with no excuses, love with no regrets, and have fun...

You stay beautiful, simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

ME said...

Puas hati dpt menghidangkan air tgn sendiri kan??

|| a - j . E . E || said...

kita pon masak pakai campak je selalu kak.. janji berasa.. iye dakkk? hihi