Followers

Monday, January 7, 2013

nak tido puas2! -__-

Hari ni I penat sangat.
Dah berminggu2 I tak alami 'Monday Blues'.
Phone never stop ringing, paperwork keep on rising...
I have da kind of job dat will never end.
Today, Husbeast brought us out for dinner since dia tu very understanding khenn? ~holoh holoh!
And now, bila dah kenyang...mata I pun dah makin berat.
So, no story for today.
Tapi gambar tetap ada. ~tak boleh blah!  T__T  

elleh Ummi ni, macam lah orang lain tak byk keje. tak kecoh plak macam Ummi. ni kalau Ayah baca ni, mesti ayah kata... suku pun tak sampai macam workload yang Ayah hadap everyday okeyh. ~mata keatas!
-ikhlas from Young-Lady- 
T____T (Foooiiinnneeeee!!!!)
 
 

2 comments:

::NureeN:: said...

biasa la kan..
keja mmg x pernah abeskan..
sbb tue nureen suka wat n3 autopublish ja
so bleh fokus keja dlu nk sambil2 msk blog bila free ckit

MAZLIZA ABD RAZAK said...

comelnya.. :)