Followers

Thursday, January 17, 2013

Help! I need a good rest. T__T

Wheeewww!!! I'm so tired. ~oh darn. T__T
Dari petang sampai ke malam, habis I kerjakan my house.
Since we're not home during weekend dis whole month, all those cleaning and tidying ntah kemana2.
Dis week pun tak lekat kat umah lagi, I'll be at my parent's. ~again! hu hu hu.
Jadual kelas Husbeast dis semester memang sangat packed.
So terpaksa lah I korbankan rehat I to do da laundry, mop da floor, and iron our office attire for next week.
So, kita layan gambar aje lah ye? ~lepak Mak Jemah nak menaip.

  yesterday's lunch. a treat from one of my besties.

 because we're on diet (mata ke atas!), we just ordered 2 slices of rich and creamy kind of cake. fattening? indeed!!!

 thx Puwa for a very nice lunch break. lain kali boleh la belanja lagi. hik hik hik

muka orang puas dapat menambah lemak2 di perut secara FOC. harus puasa seminggu lepas ni. ~helleh sangat!

 tonight's dinner. kalau semalam I kerjakan chicken nuggets, today I bersilat with sausages pulak.

 I made black pepper sausages. senang hati I when my fridge dah clear with frozen food. dah tak payah lagi I pening about the expiry date dat's getting near.

 lepas ni I kena check betul2 our schedule for every month. coz we will just munch on nuggets and sausages during our leisure times sambil tengok tv in da weekend. tapi kalau asek tak lekat kat rumah, when will I got a chance to fry them khenn? ~alasan ke? T__T

Bila laaaa I nak singgah rumah you guys kan?
Dah lama tak berjalan ni, coz I'm too busy with some other things.
Hopefully tomorrow I could pay you guys a visit.  ^__^

15 comments:

combi said...

dem! make me drooling!

wanie amerie said...

best tu dpt mkn foc..sedapnya..hehe
takpe,berkorban utk masa skrg..insyaallah esok2 akn senang..

harnidahussin said...

makan free mestila best :)

alahai..sosej pun nampak sedap jer...

azieazah said...

Please, nanti komen secara ringkas di blog Kak Azie, bahan dan cara-cara masak Sosej tu. Nampak sedap dan ringkas.

Tkasih...!

||Sis aLeaSaRa|| said...

hehehe tgk tu azieazah nk resipi...suka lak tgk entri sis ttg makan2 ni...nak gak resipi tu ^^

sllu buat dgg msk black pepper ginger je..mmg anak klu blk sklh x dan..dan.. buka baju,trs nk makan.

kdg2 my mum mmg ajak minum ptg kt SR,tang cheese mmg sy x blh tolak yummy :)

ummiross said...

Salam jumaat dari ummi..

First time tengok tuan blog, comel orangnya.

ashra said...

hehe..kdg masak simple2 lagi sedap tau dari yg leceh2 resepinya.

best best.....

Kakzakie said...

Kalau asyik tak ada rumah memang boleh terjadi ada makanan yg dah expired sebab tak masak-masak. Sayang.

Kesuma Angsana said...

alamk terliur sudah ni hehehe

ieda said...

SEDAPNYEEEEEEEEEEEEEEEE !

zaty said...

fastfoodd!haipp tak elok makan selalu..hehe. anyway rajinnya masak :)

ANISRAHIM said...

amboih sedapnyeee!

Ummi Iman said...

Meleleh air liur tgk ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

black pepper sausages tu nampak sangat menyelerakan...tetiba raa nak buat jugak.. :)

LYAfrina said...

wah..menarik ni blackpaper sausage.. ideal baru..cara mudah utk masak.