Followers

Thursday, December 6, 2012

Happy Birthday, Anne!

Today is one of my besties birthday.
She's adding one more year to her age but still looks ohsem and gojes! 
So did each one of us lah, but not for the additional year. ~boleh gitu? He he he.
Kitorang panggil makcik gojes ni Anne.
Comey and lembut je orangnye, putih melepak plak tu.
Nampak macam anak dara eventhough dah ada anak sorang okeyh!

We made a surprise birthday bash for her.
Dia memang lah sgt2 terkejut dengan everything sampaikan muka dia pucat lesi assumed dat we're gonna kidnap her or sumthing.
Mana taknye, sampai kena paksa pakai blindfold and dipimpin ke tempat kejadian. 
But overall, it was a very nice and very lively event.
We enjoyed da intimity between all of us in sharing a great frenship. ~love these girls soooo much!

We all sambut dekat tasik UTM yang fofular tu sbb nakkan kelainan lah kononnya.
Nak celebrate dekat eating-places out there tak boleh nak menggedik sgt coz we all ni pemalu? ~mata keatas!
Dat's why we decided to celebrate it our way.
Tempat yg dekat dgn nature such as monkeys, red ants, ducks, trees, weeds and da sun should be hot enuff to make us sweat and burnt our cheeks. Kah kah kah.
Baru lah DIVA khenn? hadeh! T__T

To Anne, may you enjoyed da simple bash dat made especially for you today.
It might be simple but it was all planned out of our love in appreciating our frenship together.
Ouh yeah, we got 2 new besties dat are gojes and considered as hot mamas too coz both pun dah ada anak okeyh!
But just like us, they don't even look like a married women. ~yeah, I know. Sila cebik sekarang. -__-
So, it's perfect coz other than celebrating one's birthday, we were also celebrating an honest and pure frenship.
May dis relationship will last 4eva. ~sayang korang sgt2!

dah macam citer P.Ramlee dah main tutup2 mata and kena pimpin bagai. I pulak tukang bwk barang makcik2 bertiga tu. bukan kat umah aje I jadi bibik okeyh. kesian khenn?  T__T

kena bergambar dulu dgn makcik pakai blindfold tu sebelum buat everything yang lain. orang lain semua pandang camera but da birthday girl... errrr, I lupa pulak dia buta. tak tau camera kat mana. Hak hak hak.

 dis is our Anne. and dat is my shawl. itu je yang sempat I grab kat ampai rumah pagi tadi coz they really wanted to close her eyes with sumthing. so, shawl I la jadi mangsa.

we shared everything for dis event. memang sangat sempoi tapi sangat2 bermakna to all of us. ^__^

 cute kan antena head band tu? Young-Lady pun tak pakai benda tu time sambut birthday dia nkooooo. hu hu hu. ~lepas ni, haruss!

 da six of us! 

 we all ni kalau disuruh bergambar ................... I malas nak ckp byk2lah. Pantang! ~syndrome terasa muda.

ada sorang je anak dara kat situ ye. yang pakai purple hijab tu. BUKAN I TAU! but bawal hijab tu. (dah start perasan dah)  T__T 

I'm speechless to look at dis. semua budget cun. makcik2 ni memang tak boleh blah sungguh. ~pitam!

I used to be normal...until I met these losers who I now call my best friends. we never get tired of listening to our own pointless dramas over and over again. kih kih kih. ~luv u all!

6 comments:

Uncle Lee said...

Hi Red Rose, love see the pics here, very colourful, and all the ladies really beautiful.
To stay young, keep a smile on you....
A smile keeps wrinkles away.

Remember, our life today is not a dress rehearsal. We only get to play one round.
So live your life with no excuses, love with no regrets.

So, keep a song in your heart, and have a nice day.
Lee.

indahhouse said...

Salam,
Comel-comel semuanya. Harap friendship berkekalan. :)

munna said...

seronoknya bila ada teman2 sekepala bersama2.....

Zurae said...

Seronoknya nengok suasana macamni,,
Dah lama x hangout ngan kawan2 ramai2..
Bff pun dah makin berkurangan..
Bz dengan family masing2... huhu

Sunah Sakura said...

eh eh...kat utm je ke...? tak ajak sekali? hehehe

Amirah Azmi said...

You made me miss UTM and the tasik as well. petang2 kat situ la tempat melepak dgn membe2 sambil bg makan ikan. seronok! :)