Followers

Thursday, November 15, 2012

selamat tahun baru Hijrah

Salam Maah Hijrah to all who happened to read dis blog.
May dis new year will change us to a better person inside out.
Semoga kita juga sentiasa cuba untuk mengingati dan mendekatkan diri kita pada Allah yang satu.
I'm praying for all of us, and I'm hoping some others will pray for me too.
To all yang rasa I ni tak cukup baik to u guys, pliss do accept my apology. ~I pohon dengan seikhlas hati.
And I forgive whoever dat might have done sumthing to me. ~actually I tak rasa pun ada yang buat salah kat I.

Ok lah, tutup buku lama...bukak buku baru.
Today we all tak kemana2 pun, just being lazy in da house and do da house thing.
Macam biasalah...berkemas, menyapu, mencuci, mengemop until everything bersinar2. Kih kih kih
I woke up early in da morning as always.
So, I started my day with a cup of coffee before I made our breakfast.
Sebab bangun awal kan, dapatlah buat breakfast yang a bit heavy.
Bihun goreng Singapore yang simple to start our day. ~Husbeast suka ni!

Dua beranak typical tu pulak having their breakfast at 10.20++ am.
Time tu I dah landing2 sambil tengok TV.
Datang cik kak tu hilang semua my drama and wutever tragedy dat I follow just now.
Bila dia dah pegang remote, tak payah argue la. ~buang karen je nanti. Takkan menang punye!
So I dgn Husbeast pun terpaksa la juga layan cartoon network.
No wonder la sumone did tell me dat I don't really act like a mother, coz I kinda have dat childish behavior.
Habis kalau dah layan cartoon manjang khenn?  ~dah la I ni senang terpengaruh. Hik hik hik

I didn't cook for lunch coz when I ask about it, no one is interested to give me their feedback.
Dah kenyang la tu, so senang la hati I. ~senyap means tak payah masak. Hak hak hak.
Tapi sebab I ni suka makan kan, so I made some old fashioned dessert, bubur chacha.
Usually peeps will savor dis dessert during their tea time, tapi I makan around 2.30pm.
Wut to do, nak masak lunch orang lain tak sudi.
Masing2 dah elok je landing like dugong kekenyangan, takkan I nak paksa makan lagi aite?

Dis dessert pun I dengan Young-Lady je enjoy makan, not really Husbeast kind of food.
So, dia tak heran langsung dengan keenakan bubur wife dia nih. T__T
But he's being so sweet by changing the arrangement of our room and gave it a new look.
I dengan Young-lady pun helped him a bit here and there.
It makes da environment felt so hilarious and lively. ~love it!
And as a result, new looking bedroom with so much spacious space than before.

To reward their studiousness, I cooked them with their favorite dish.
Husbeast yang dah rasa dia banyak sangat buat keje hari ni request sampai 2 lauk. ~hadeh!
But to show him some appreciation of all things dat he have done today, I buat aje lah. 
Bukan susah sangat sampai nak kena merentas benua bagai khenn? Hu hu
So, 2 dishes for Husbeast...1 for Young-Lady and none for me.
Coz I can enjoy all 3 of em without any problem. 
Wut a nice public holiday we've been through. 
I'm all ready for tomorrow coz I got dat Friday feeling, haven't you?

our breakfast today, bihun goreng singapore I yang tak cukup rencah. I just used some meatball and minced meat aje. no shrimp or wutsoever. sedap la jugak kat tekak my family. tekak orang lain I tak berani jamin. he he

tea time dessert dat I gulped in at noon. he he. old time favorite, bubur chacha. heaven!

daging masak hitam manis and kerabu pucuk paku requested by Husbeast, thin sliced fried potato requested by Young-Lady. cik kak tu dah back on track with her typical dish. ^__^

kerabu pucuk paku is my family's favorite. Husbeast tak pernah langsung makan kerabu ni before we got married and have a hard time to try on dis sebab dia warna hijau! hubby I tu kan allergic sebahagian besar green looking veges. but now, it has become one of his favorite jugak dah. ~yummy! 

No comments: