Followers

Wednesday, November 7, 2012

Restoran Remaja Classic, JB

When Husbeast need to do sumthing dat requiring him to spend some time out of da house, he will definitely bring us along.
Walaupun kadang2 sangat tak perlu. ~pegi sendiri pun boleh okeyh!
But when he insists for us to go with him, I dengan Young-Lady tak kose nak cakap banyak2.
Ikutkan aje lah, biar Husbeast puas hati.
And time tu jugak lah we will dining out coz if I cook, we'll be likely to have dinner at 10pm. ~oiihh!!!  T__T 
To all JBrian, you guys pernah makan kat Restoran Remaja tak?
Dis restaurant is exactly in front of Plaza Angsana.
We never eat here before so Husbeast wanted to give it a shot.
I will always say yes to his suggestion coz he's a picky eater.
Tak semua meals yang boleh ngam dengan tekak dia.
So, kalau pada dia tak sedap pun nanti at least dia jugak yang pilih. 
Salah dia sendiri lah kan? ~Selamat I. Keh keh keh.

Restoran Remaja ni cantik and very prone to nature.
They're using wooden furniture for their deco to give a traditional feel to their premises.
Nampak exclusive jugak la pada I, tak tau pulak mata orang lain.
Sadly, I didn't bring my tiny Lumix with me. ~hampa sangat tau!
Using our cheap mobile, memang lah blur je gambar.
Tempat cantik pun jadi so-so.  T__T
I dah try sehabis baik to snap some good pics, but still look cheap jugak. ~lantak lah. Hu hu hu. 

it written there, Restoran Remaja Classic. adoilaaaa gambar. T__T

their entrance. dis is their outdoor dining area. siap ada pangkin lagi okeyh! kelasss gitu.

grand looking main door. I tak sure la ni jati ke apa. but da carving at da door looks very beautiful. ala2 ada kat zaman kesultanan melayu dulu2. he he he.

my dinner. kalau ikut dalam menu, nasi goreng cina aje. but they put quite lots of garnish. boleh la...I gave 'em 3 out of 5 stars.

their version of nasi goreng USA. dis was Husbeast choice. errr...I don't know how to say dis but I don't think their meals are among da top rated. for us lah, we don't know about others. ~peace! 

garlic bread. ada 4pieces actually, satu ada kat tangan Young-Lady dah. tak boleh tahan dengan bau dia. hi hi

gedik okeyh Husbeast snap pic I yang tengah terkesima mendengar auta Young-Lady, hak hak hak. behind my back is the overall view of their indoor eating area.

Young-Lady makan sekeping jek garlic bread tu. sedih betul! makan plak main2. I pun tak sure kenapa cik kak ni buat peel.

savoring his dish while watching drama. tu yang dramatic je nampak muka tu. kih kih kih.

Overall, boleh la untuk tekak we all yang kampung ni khenn.
But da surrounding was nice and pretty.
Tak kisah la kan apa pun our review, coz everybody is different.
You guys need to give it a try to have your personal thought about dis restaurant.
Maybe other dishes yang kitorang tak order tu are super mabeles, sape tau?  ^__^

No comments: