Followers

Saturday, November 3, 2012

a treat for super flagging mummy

Today, we're all got up really late in da morning.
Kalau lepas subuh tido balik, ini lah jawabnye.
Husbeast and Young-Lady memang dah biasa.
But when da mommy pun join sekali, alamat terlajak jauh la semuanya.
I didn't even cook for breakfast sebab bangun pun matahari dah tegak. ~tak senonoh khenn?
Wut to do, I am super tired dis week aite? 
So I nak qada' balik everything yang I missed dis few days.Hak hak

While I gave Young-lady a shower, Husbeast said sumthing about his planning for today.
He told me not to cook anything for lunch or even dinner.
He's gonna bring us all out to have some tranquility and fun.
But in one condition, I cannot say no to wutever he's about to plan.
I iye kan je lah, I pun tengah malas nak berfikir.
So, dat's really not a big deal for me to do. Hu hu hu

Our first destination was KipMart Tampoi.
He need to buy sumthing there and becoz we haven't eaten yet, we have our lunch at Singgah Selalu.
We all makan nasi ayam and we all pun memang akan order itu aje lah kalau makan kat sini.
Tak pernah teringin nak makan yang lain. 
2 bulan sekali je pun kalau makan kat singgah selalu, KipMart ni.


Husbeast tengah tunggu makanan sampai. muka dia memang heartless, jenuh I menjawab kat member2 I dulu. Hi hi hi
 
Young-Lady sambil makan sambil meround. camno nak debab? T__T
 
macam biasalah, I only got to eat after Young-Lady dah puas makan. selagi tak kenyang, selagi tu I kena suap sebab budak gedik tu taknak makan sendiri kalau makan luar. 
 
 for us, their nasi ayam is quite delicious. among da best dat we've taste so far. tak tau lah pulak palate orang lain. 
 
Lepas makan we all terus pergi cari barang Husbeast, dah dapat...terus je gerak keluar.
Dia tanya I nak kemana? I memang lah takde plan, so I just thought going to Angsana ok jugak.
Boleh Asar kat surau dia yang best tu.
But when we're there aimless, rasa macam buang masa sungguh!
We then performed Asar and move out from there.

Husbeast kata nak bawak pegi round Jusco Permas Jaya.
I angguk je lah, coz I suka Jusco sana.
Got lots of kids apparel, boleh pitam bila ada sale. Hak hak hak.
Dapatlah jugak I sambar 7 helai baju Young-lady and sehelai T-Shirt untuk Husbeast.
I memang allergic dengan Jusco Permas Jaya ni, kalau pegi tak membeli tak sah! ~semputla purse I lepas ni. T__T
After done shopping, we treat Young-lady at their playland.
Jangan kata Young-Lady je, Ummi dengan Ayah dia pun tumpang sekaki.

 sukenya dia!!  ^__^

errrr... sukenya ayah dia!!  ^__^'

erk! sukenya ummi dia!! ~hadeh.  @__@
 
tengah syok have fun, ada plak guy datang join sama. Husbeast apa lagi, terus diri belakang Young-lady rapat2. time ni I was wondering, it won't be easy for Young-Lady in her teenage life nanti. tapi senang la hati I kalau macam tu. hi hi hi
 
Dah puas melayan Young-Lady play around, we're out of there and headed straight to da nearest mosque.
Dah masuk maghrib pun, tak sedar lama rupanya we all kat dalam Jusco tu.
But dat's not it.
Husbeast still got sumthing2 to surprise his beloved wife. ~katanya lah! Ye ke tak ke, I lebih suka untuk iye kan aje.
It'll be continued in da next entry.
Wait for it guys...Hu hu hu.
 

No comments: