Followers

Wednesday, October 17, 2012

one semester to go

Pagi tadi Husbeast was sitting for his last paper in dis semester.
And now dia dah officially free from assignments, classes, tests and etc.
For dis semester only lah coz he have one more sem to go.
Free from all dat pun bukan lama mana sangat.
Bulan 12 nanti dah start new classes for da new semester.
Aiyaiyaiyaiyai!!! I pun nanti akan bz balik dengan tugas2 seorang isteri mithali yang perlu memahami karenah student tua. T__T
Kata pun nak masuk syurga khenn?? Haruslah taat ye tak? Kih kih kih.

Because UiTM has made some changes in their rules and regulation for their part time student, Husbeast terpaksa sit for his paper dekat Shah Alam.
Jauh Okeyh!!! Semata2 nak sit for exam je pun. Tsk tsk tsk.
I bukan apa, I bising sebab I kesiankan Husbeast yang tak cukup tido and rehat.
I pun geram la jugak coz need to sleep alone for last night. Hu hu
Sitting for a paper in a tired and sleepy condition boleh membantu students cemerlang kot pada pihak pengurusan UiTM.

At 1.30pm I received a message from him telling me dat he's on his way home and will arrive around 5.30pm - 6pm.
Terus I pikir lauk apa agaknya I nak masak untuk buah hati I yang kepenatan tu nanti.
Nak bagi dia makan kenyang2 to restore back all his energy.
Macam2 lah yang terlintas kat fikiran I.
From cajun chicken to pasta selection, semua I nak buat. KONON NYA!
But when at home, tengok dapur je pun I dah roll my eyes.

Husbeast yang kepenatan tido membongkang after perform maghrib.
I biarkan je lah coz I know he really need dat sleep.
I went downstairs and start my mission to fill his tank.
Kalau dah Jawa tu Jawa jugak lah. Pulak tu kenal sangat dengan palate partner Kerinci dia...tanak nasi jua lah akhirnya.
Hilang menu cajun chicken and pasta meal I semua.
But I knew he would love wut I'm about to cook for him nanti.
I tau lah selera dia kan. ~Uihh! high and mighty sungguh bahasa.

So tonight we're having black pepper chicken mix with baked chunky potato + stir-fried bok choy in oyster sauce.
Siap masak je I pun kejut dia to have our dinner together.
At least lega hati I tengok dia makan bertambah2.
Either it was so damn delicous atau memang dia kebuluran.
But I prefer to think dat my dishes are delicious to make him eat dat much. Ha ha ha.
Even if it's not true pun apa I peduli. 
Who else will make you feel good if not yourself khenn?  ^__^

 black pepper chicken with fried bok choy in oyster sauce. angan2 I memang tinggi, skill pun ada sebenarnya. tapi malas mengatasi segalanya. just when will I be diligent enuff to make some skillful dish ek? 

No comments: