Followers

Sunday, October 21, 2012

no better homey place than dis

Last night I was saying about going to get an aromatherapy massage aite?
I told Husbeast about dis before we went to bed.
And surprise..surprise.. Dis morning he asked me to call a masseur who once massaged me last year.
Dat masseur was introduced by my fren, Amirah. Her name is Kak Zana.
A petite middle-aged lady who have a hand made from iron.
Memang berasa lah urutan dia tu.

So, after masak nasi lemak and savor them we all terus gerak.
Coz Kak Zana suruh I datang as soon as possible.
She need to go sumwhere untuk urut mummy yang baru deliver.
Memang laku betul dis lady.
Upah mengurut pun tak lah mahal, just RM40 for da whole body.
Ok lah khenn? Dengan situasi yang belum masuk gaji ni. Hak hak.

Just imagine how long haven't I got a good massage?
But dis lady really have a sharp memory, she remembered me right away.
We went to her house around 11am, tapi dia taklah buat urutan aromatherapy. Just an ordinary massage aje.
Mane ada duit nak pegi spa bagai okeyh! I just berangan2 je. Hi hi 
To have an ordinary massage ni pun dah cukup melegakan.
Thanx a lot to Husbeast for being such an understanding spouse.
Baru bagi hint2 aje dah suruh I make a phone call terus. ~mmuuuaacchhhsss! (sambil lap air liur yg bersepah2. Ha ha ha)

Kak Zana said my veins are all over da place. Berselirat tarat!!
Biji angin pun merata2, macam tak pernah diurut langsung.
Kak Zana, errrrr...when was da last time you gave me a massage ek?
Since then I tak pernah pun pegi berurut kat mana2 okeyh!
So I guessed OF COURSE la my body's aching all over.
But I must tell you, dis whole body massage is HEAVEN!!!
I rasa segar and I know my blood is running all over my body smoothly.

After massage she gave me some drinks, I pun tak sure untuk detoxify ke apa. Togak aje lah. Orang dah serve.
Then dia suruh I try her manjakani herb product to make us women go UMPPHH!! 
Tapi I tetap umphh jugak before dis. just to let u guys know lah. Keh keh keh ~Such a defensive statement!
I yang tergoda pun beli coz dia kata I boleh jadi macam wonder woman with a gorgeous skin and good complexion.

Balik rumah dah tengah hari. 
Nasib baik I masak nasi lemak in a big portion today so they can have it over and over again.
I pun boleh lah duduk silang kaki. Hi hi hi
After 9pm je we all dah lepak2 kat bilik.
And before we end our sunday, each and everyone of us macam biasalah..will have some coffee before going to bed.
Hello tomorrow. ^__^


dis week nasi lemak got cucumber slices and fried chicken. sebab nak makan sampai petang kan, harusss bagi side dishes yang mengenyangkan. I suka je actually make dis dish coz it's so easy. mana lah I ni suka nak buat meals yang susah2. kalau I buat tu kira dah bertuah sangat la my family for dat day. he he

jamu yang I beli daripada Kak Zana coz tergoda dengan benefit dia. I amik sebotol dulu for a month supply, kalau tip top I'll be looking for her to buy dis again. ~padahal hari tu dh janji takmo tergoda dengan apa2 supplement khenn? tsk tsk tsk. T__T

coffees to end our luvly Sunday. there's no other better place than home. and I'm so grateful to Husbeast for all his kindness to me. ~sebab other than Kak Zana's house we went nowhere today. YeeHoooo! muahahahaha

No comments: