Followers

Wednesday, October 24, 2012

I do know how to pout in style.

Actually I was a lil' mad at Husbeast today.
So, I was in sulking mood. ~HUH! nak kena ajar pakcik ni.
I'm not feeling so well since yesterday and I'm kinda mengada2 with him to hantar me to work.
I kan tak suka drive, so bila badan dah start rasa sengal2 I mintak la dia hantarkan.
He's working morning shift dis week so there should be no problem.
Lagipun time I nak drive sendiri, selalu je dia seybok nak hantar I khenn?  T__T

Dis morning dia boleh pulak buat tak tau.
Geram tau!! Dah la I ni jarang sangat nak menyusahkan dia. ~boleh caye ke?
At time like dis, I just want him to hantar aje..don't have to carry me pun. ~Grrrrr!!
He said dat I should drive coz I can go to clinic If my condition's getting worst.
TRUE! Cuma sbenarnya I memang tak nak drive pegi keje today. I nak dia hantar je. Ha ha ha.

I then kept myself quiet to him while I get dressed. Dah start merajuk la tu. ~Kunun!
Bila dia tengok I dah macam tu dia pun offer la to send me.
Hello! Dah merajuk baru nak hantar. Of coz lah I jual mahal khenn?
I siap laju2, tapi I tengok dia pun siap laju2.
I turun tangga cepat2, eh.. dia pun nak turun tangga cepat2 gak tu. ~Tsk tsk tsk.
Then I turn towards him and said "Saya tak nak kawan awak sampai balik keje! HUH!".

He just gave me a scary grin and quickly went out to start da car.
Muka I still look sulking tapi sebenarnya I terasa nak lompat2 bintang coz happy sangat Husbeast nak hantar gi keje.
Everytime he bumped into me while getting everything in da car, he would smile broadly. ~memang ngeri tengok!
Sepanjang perjalanan I diam je. Dia pulak buat lawak tah hape2.
We're listening to JoHaRa di ERA, I dah terasa macam bertambah pulak deejay radio tu hari ni. ~tau takut. hi hi.

To continue my sulking mission, I didn't even text to inform my day today at him like usual.
My close fren tau la about dis thing. Everything need to be reported.
Where did I go for breakfast? With who? What time? Did I go out for lunch?
Dat are some of da compulsory questions from him dat I need to answer everyday. 
Tapi I tak kisah pun, coz to me he's just carrying out his duty as a husband.

But then around 3pm he texted me. Surprise! Surprise! He he he
Talking nonsense and try to entice me with his boombastic words. 
Holoh! Holoh! Holoh! So sweet okeyh! 
I nyampah jugak baca those messages but at da same time I suke giler! 
On da way balik rumah tu dia asek sengih je kat I sampai Young-Lady pun pelik tengok.
I buat2 tak nampak coz I masih nak maintain merajuk. Hak hak hak.





Memang hampeh hubby I ni, tak boleh blah!
Lepas tu tadi dia bagi I present yang dia janji nak bagi tu.
Ada 3 item dalam 1 paper bag.
Memang I tak boleh terima! Di luar jangkaan! Sungguh tak patut!
Walaupun I suka, I tetap rasa yang sebenarnya hadiah tu untuk dia..bukan untuk I.
And I know lots of women out there will definitely agree with me. T__T

 these are da presents. can u guys believe it? patutnya bagi la I cincin Habib ke, handbag Louis Vuitton ke, perfume Christian Dior ke khenn? I perati je Husbeast ni tau. Memang nasib I la dapat hubby cam ni. ~ko hado? T__T
 

No comments: