Followers

Wednesday, September 19, 2012

Legoland - not as great as their opening day

Remember in my previous entry how I wish to enjoy their fireworks?
Well, I'm a bit disappointed coz it was really happening ONLY on da 1st day.
I mean I could hear all da drama and narrating throughout da fireworks session.
Tiba2 malam tu just plain fireworks je, but the environment senyap sunyi.
How to say dis ek? Hu hu hu. Tapi memang boring okeyh!

Young-Lady yang at 1st excited pun jadi terpinga2 when suddenly je ada fireworks but minus da sound effect.
Husbeast said of coz lah kan, sape yang nak rugi?
You're gonna have to pay to feel the excitement. Tak adil untuk yang bayar tiket mahal2 tu.
Betul jugak kan? Dat is why lah Disneyland kebanyakan nya dibina atas island.
So peeps would come purposely to experience Disney world.

Bila dah macam tu, I terus aje cakap dengan Husbeast I nak kumpul duit starting from tomorrow sebab nak pegi Disneyland lagi.
Husbeast boleh gelakkan aje my good intention ni. Hak hak hak
Ye lah kan, macam lah kumpul tahun ni...tahun depan kitorang dapat pegi.
Kalau setakat 2k-4k tu boleh la jugak dikorek2.
So, I kinda get it wut did Husbeast trying to say actually.
'In your dream la!' Keh keh keh 

Legoland Malaysia's front gate. I bet they won't even let peeps in Medini Mall without Legoland ticket lepas ni. agaknye la. he he

so, before they put charges to everything baik la I bergambar sakan dulu. :)

amboih! budak kecik ni, siap bercekak pinggang lagi. it's very hard for me to snap her pic. she moved around a lot! 

Husbeast was online with his biz partner <--- ye lah tu. but I'm so surprised he did dat peace sign for da snap.

ni je la fireworks yang sempat di snap coz Young-Lady looks kinda bored. ye lah, tau2 aje fireworks meletup. background music macam yang dia selalu tengok kat youtube tu langsung takde.

we had our dinner at burger king. but Husbeast said nothing can challenge my cooking. kembang I dengar okeyh! even though i knew he's just do da sweet talking thingy. hu hu hu

sabotaj! time mulut pehuh time tu la nak snap kan? aaiiisshhh!

suddenly I felt like... wut??? looking at dis pic makes me burst out laughing. pehal tah pose cenggini? kunun manja la tu. keh keh keh

Medini Mall. it's like a smaller version of JPO. some of da shop lot are still not available.

but I heard it is damn hot at daytime plus dusty due to da construction around. so, better be here at night. 

Well, takde apa pun yang interesting sangat. but maybe da story will be different if we enter da park kan?
But most of Husbeast's frens said it's better to wait for da tree to grow a bit bigger.
It won't be too hot then. Hak hak hak
Kalau macam tu, I setuju untuk tidak ke Legoland Malaysia for now. 
But sayang...Legoland bukan ada kat Malaysia je kot. Kat negara sejuk pun ada tau.
Ayat tak hengat! Macam la dapat pegi pun kan? Kui kui kui

No comments: